bootWelkom op onze website! Stichting Tienerfriends is een organisatie vóór en dóór jongeren uit de regio. Op ons (drijvend) jongerencentrum hebben we elke maand een tof programma met verschillende activiteiten op vrijdagavond zoals een kookactiviteit, filmavond of een pooltoernooi. Elke woensdag tussen 15:00 en 21:00 uur is het schip open voor onze Chill Out! Ook organiseren we elke tweede zaterdag van de maand een Tienerfriendsavond (12-16 jaar). Tijdens de schoolvakanties is er vaak een Realfriendsweekend (16+). Alle activiteiten vinden plaats op ons schip de Friendship (Thuishaven: Hoef 15, Sleeuwijk). Als je meer wilt weten zijn wij te bereiken via: info@tienerfriends.nl. Kijk voor alle actuele openingstijdens en activiteiten altijd even in de agenda, we hopen je snel te zien aan boord van de Friendship!

Elke 2e zaterdag van de maand van 20.00 tot 22.00 is er weer een super toffe Tienerfriendsavond op ons schip de Friendship! Stel je voor, met een flinke bak chips en een colaatje aan de bar hangen, helemaal uit je dak gaan tijdens één van de super vette spellen, relaxte muziek maar ook mooie gesprekken over God, de Bijbel, ouders, school, je hobby's en nog veel meer!

Nu ben je natuurlijk nieuwsgierig geworden, daar gaan we: Elke tweede zaterdag van de maand is er een Tienerfriendsavond met daarin alles wat je hierboven hebt gelezen (en nog veel meer). Met elkaar hopen we super toffe avonden te hebben, nieuwe vrienden te maken veel te leren van elkaar en helemaal uit je dak te gaan!

De avonden zijn bedoelt voor iedereen van 12 t/m 16 jaar maar ben je iets ouder dan sturen we je zeker niet weg! Ook als je nooit naar een kerk gaat ben je welkom! Als je wel naar de kerk gaat kunt ook met je jeugdclubs en verenigingen komen, ook de leiding van jouw club mag mee! Voor meer info kun je natuurlijk altijd mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Fred (06-58850927)

Data 2019
12 oktober - De Friendship (Sleeuwijk)
16 november - De Friendship (Sleeuwijk)
14 december - De Friendship (Sleeuwijk)

Advertentie

Agenda

Geen gebeurtenissen gevonden
loader