bootWelkom op onze website! Stichting Tienerfriends is een organisatie vóór en dóór jongeren uit de regio. Op ons (drijvend) jongerencentrum hebben we elke maand een tof programma met verschillende activiteiten op vrijdagavond zoals een kookactiviteit, filmavond of een pooltoernooi. Elke woensdag tussen 15:00 en 21:00 uur is het schip open voor onze Chill Out! Ook organiseren we elke tweede zaterdag van de maand een Tienerfriendsavond (12-16 jaar). Tijdens de schoolvakanties is er vaak een Realfriendsweekend (16+). Alle activiteiten vinden plaats op ons schip de Friendship (Thuishaven: Hoef 15, Sleeuwijk). Als je meer wilt weten zijn wij te bereiken via: info@tienerfriends.nl. Kijk voor alle actuele openingstijdens en activiteiten altijd even in de agenda, we hopen je snel te zien aan boord van de Friendship!

Zo'n 4 keer per jaar is er een Realfriendsweekend. Het Realfriendsweekend is een weekend voor jongeren door jongeren. een weekend vol leuke activiteiten, diepgang en gezelligheid. Een Realfriendsweekend is de ultieme manier om andere christelijke jongeren uit jouw omgeving te leren kennen!

Tijdens een weekend slapen we op ons schip de Friendship, 's morgens ontbijten we samen en is er vaak een Bijbelstudie verzorgd door één van de jongeren of een gastspreker. tussen de middag lunchen we weer gezamenlijk. 's middags gaan we vaak klussen bij mensen die wel wat extra hulp kunnen gebruiken en natuurlijk moet ook het avondeten weer worden bereid. Op zaterdagavond is er altijd een "open avondprogramma" waarvoor ook andere jongeren worden uitgenodigd (dit gebeurt vooraf via e-mail, nieuwsbrieven, lokale media, kerken en social media). Een greep uit de activiteiten die wij regelmatig organiseren: workshops, sportactiviteiten, filmavond, loungecafé, concerten etc. Op zondagavond organiseren we een Praiseavond.

Iedereen doet mee!!! 
Alle deelnemende jongeren worden betrokken bij het "reilen en zeilen" van een Realfriendsweekend. Alle praktische zaken die je maar kunt bedenken moeten gedaan worden: vaatwassen, tafeldekken, schoonmaken, pleeduiken, stofzuigen, tafeldekken, afruimen, koken, boodschappen doen etc. Daarnaast kun je ook aan de slag met jouw specifieke talenten: muziek maken, het verzorgen van een Bijbelstudie, bedienen van de techniek (beamer, geluid), het gezellig maken van onze ruimte voor de avondactiviteiten en nog veel meer!!!

Eenheid 
Het team bestaat vaak uit zo'n 15 tot 20 jongeren afkomstig uit de omgeving Werkendam, Woudrichem, Gorinchem, Leerdam, Sliedrecht etc. Daarnaast bezoeken tientallen andere jongeren de "open avondprogramma's". Onze activiteiten zijn er op gericht om christelijke jongeren bij elkaar te brengen. Jongeren uit verschillende kerken leren elkaar kennen, liefhebben en waarderen. Door het schip open te stellen is er een plaats om elkaar te ontmoeten en op te bouwen. Op de Friendship mag je jezelf zijn!!! 

Realfriendsavond: voorbereiden van het weekend 
Een aantal keer per jaar komen we bij elkaar om te evalueren en plannen te maken voor een nieuw weekend. De avonden worden gepland via Facebook, de data zijn terug te vinden op de homepage van deze website. Zie jij het helemaal zitten om mee te gaan met zo'n weekend? Geef je op bij Lavinia: (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Natuurlijk ben je ook van harte welkom tijdens de andere avonden...

Data van de Realfriendsweekenden seizoen 2016/2017:

  • November
  • December
  • April
  • Juni

Advertentie

Agenda

Geen gebeurtenissen gevonden
loader