bootWelkom op onze website! Stichting Tienerfriends is een organisatie vóór en dóór jongeren uit de regio. Op ons (drijvend) jongerencentrum hebben we elke maand een tof programma met verschillende activiteiten op vrijdagavond zoals een kookactiviteit, filmavond of een pooltoernooi. Elke woensdag tussen 15:00 en 21:00 uur is het schip open voor onze Chill Out! Ook organiseren we elke tweede zaterdag van de maand een Tienerfriendsavond (12-16 jaar). Tijdens de schoolvakanties is er vaak een Realfriendsweekend (16+). Alle activiteiten vinden plaats op ons schip de Friendship (Thuishaven: Hoef 15, Sleeuwijk). Als je meer wilt weten zijn wij te bereiken via: info@tienerfriends.nl. Kijk voor alle actuele openingstijdens en activiteiten altijd even in de agenda, we hopen je snel te zien aan boord van de Friendship!

Elke woensdagmiddag en avond is de Friendship geopend tussen 15:00 en 21:00 uur. Jongeren zijn van harte welkom en kunnen langskomen wanneer het hen uitkomt! Aan boord kun je poolen, tafelvoetballen, gamen, tafeltennissen en nog veel meer! Tussen 17:30 en 18:30 kunnen de jongeren voor een klein prijsje een hapje mee-eten.

Stefan Ippel, jongerenwerker van de Friendship geeft aan dat de extra opening voortkomt uit de wens om meer te kunnen betekenen voor de jongeren in de regio. Stefan Ippel die sinds maart 2016 in dienst is bij de stichting zal samen met een aantal vrijwilligers de inloop verzorgen. Ons jongerencentrum is een positieve en tegelijkertijd uitdagende plek waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten, kunnen ontspannen en zichzelf kunnen en mogen zijn!

Voor meer info kun je natuurlijk altijd mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Stefan (06-55520837)

Advertentie

Agenda

Geen gebeurtenissen gevonden
loader