bootWelkom op onze website! Stichting Tienerfriends is een organisatie vóór en dóór jongeren uit de regio. Op ons (drijvend) jongerencentrum hebben we elke maand een tof programma met verschillende activiteiten op vrijdagavond zoals een kookactiviteit, filmavond of een pooltoernooi. Elke woensdag tussen 17:00 en 21:00 uur is het schip open voor onze Chill Out! Ook organiseren we op vrijdag toffe acticiteiten zoals een gameavond, pooltoernooi of nerfbattle. En vergeet vooral onze Tienerfriendsavonden niet! Alle activiteiten vinden plaats op ons schip de Friendship (Thuishaven: Hoef 15, Sleeuwijk). Als je meer wilt weten zijn wij te bereiken via: info@tienerfriends.nl. Kijk voor alle actuele openingstijdens en activiteiten altijd even in de agenda, we hopen je snel te zien aan boord van de Friendship!

Bijna elke woensdagmiddag en avond is de Friendship geopend tussen 17:00 en 21:00 uur. Ben jij ergens tussen de 12 en pak 'm beet 23 jaar dan ben je van harte welkom en kunnen langskomen wanneer het jou uitkomt! Aan boord kun je poolen, tafelvoetballen, gamen, tafeltennissen en nog veel meer! Tussen 18:00 en 19:00 kun je voor een klein prijsje een hapje mee-eten.

Al sinds 2016 is de Friendship bijna elke woensdagmiddag geopend en ook op dit moment verzorgen een aantal vrijwilligers de inloop. Ons jongerencentrum is een positieve en tegelijkertijd uitdagende plek waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten, kunnen ontspannen en zichzelf kunnen en mogen zijn!

Openingstijden
Omdat we de Chill-Out met een klein aantal vrijwilligers draaiend houden kan het voorkomen dat we afwijken van de openingstijden. De meest actuele openingstijden worden elke woensdag op Instagram geplaatst. Wil je ook meewerken als barvrijwilliger tijdens de Chill-Out neem dan contact op met Mathijs.

Voor vragen kun je natuurlijk altijd mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Corné van den Assem (06-53848206)

Agenda

Geen gebeurtenissen gevonden
loader