bootWelkom op onze website! Stichting Tienerfriends is een organisatie vóór en dóór jongeren uit de regio. Op ons (drijvend) jongerencentrum hebben we elke maand een tof programma met verschillende activiteiten op vrijdagavond zoals een kookactiviteit, filmavond of een pooltoernooi. Elke woensdag tussen 15:00 en 21:00 uur is het schip open voor onze Chill Out! Ook organiseren we elke tweede zaterdag van de maand een Tienerfriendsavond (12-16 jaar). Tijdens de schoolvakanties is er vaak een Realfriendsweekend (16+). Alle activiteiten vinden plaats op ons schip de Friendship (Thuishaven: Hoef 15, Sleeuwijk). Als je meer wilt weten zijn wij te bereiken via: info@tienerfriends.nl. Kijk voor alle actuele openingstijdens en activiteiten altijd even in de agenda, we hopen je snel te zien aan boord van de Friendship!

Eens per maand organiseren we een leuke activiteit voor alle leeftijden. Dit kan een game of filmavond zijn, een bosspel of we gaan bijvoorbeeld bowlen. In de agenda op onze homepagina kun je de geplande activiteiten terugvinden.

De avonden zijn bedoelt voor iedereen van 12 t/m pak 'm beet 20 jaar maar ben je iets ouder dan sturen we je zeker niet weg! Voor meer info kun je natuurlijk altijd mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Fred (06-58850927)

Advertentie

Agenda

jan
29

29 januari 2020 17:00 - 21:00

loader