bootWelkom op onze website! Stichting Tienerfriends is een organisatie vóór en dóór jongeren uit de regio. Op ons (drijvend) jongerencentrum hebben we elke maand een tof programma met verschillende activiteiten op vrijdagavond zoals een kookactiviteit, filmavond of een pooltoernooi. Elke woensdag tussen 17:00 en 21:00 uur is het schip open voor onze Chill Out! Ook organiseren we op vrijdag toffe acticiteiten zoals een gameavond, pooltoernooi of nerfbattle. En vergeet vooral onze Tienerfriendsavonden niet! Alle activiteiten vinden plaats op ons schip de Friendship (Thuishaven: Hoef 15, Sleeuwijk). Als je meer wilt weten zijn wij te bereiken via: info@tienerfriends.nl. Kijk voor alle actuele openingstijdens en activiteiten altijd even in de agenda, we hopen je snel te zien aan boord van de Friendship!

Voor de 11e keer organiseert de interkerkelijke stichting Tienerfriends op Eerste Paasdag (zondag 16 april) een PaasPraise. Deze Praiseavond staat volledig in het teken van het Paasfeest, de opstandig van Jezus. Hester Zoutman zal spreken. De muzikale begeleiding is in handen van onze eigen huisband o.l.v. Rik Ploeg en Peter Snoek jr. De PaasPraise begint om 20:00uur en is in het bijzonder voor jongeren maar ook volwassenen zijn van harte welkom!


De avond is aan boord van de Friendship, het schip van stichting Tienerfriends. Het schip ligt aan de binnenkant van de Merwedesluis en is vanaf de splitsing Korte brug / Kanselpoortweg te bereiken via het toegangspad langs het kanaal. Fietsen kunnen direct bij de Friendship worden neergezet. Parkeren kan het beste op het stadhuisplein. Vanaf het stadhuisplein kun je eenvoudig en binnen enkele minuten richting onze ligplaats lopen.

10 jaar in Gorinchem

Op Eerste Paasdag 2007 lag de Friendship voor het eerst in Gorinchem. Jaarlijks komen we een aantal keer terug vaak is dit rond de zomervakantie, herfstvakantie, kerstvakantie en met de Pasen. Dat we al 10 jaar lang met ons schip in Gorinchem liggen wil we uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Na afloop van de PaasPraise is er daarom een gezellige borrel met een hapje en een drankje. Iedereen is hiervoor van harte uitgenodigd!

Het schip ligt overigens al vanaf vrijdagavond in Gorinchem, het volledige weekendprogramma is hier te vinden. De praiseavond begint om 20:00uur de Friendship gaat om 19:30uur open voor bezoekers. Entree is gratis wel is er een collecte. Alle informatie over de PaasPraise is hier te vinden

Agenda

Geen gebeurtenissen gevonden
loader