bootWelkom op onze website! Stichting Tienerfriends is een organisatie vóór en dóór jongeren uit de regio. Op ons (drijvend) jongerencentrum hebben we elke maand een tof programma met verschillende activiteiten op vrijdagavond zoals een kookactiviteit, filmavond of een pooltoernooi. Elke woensdag tussen 17:00 en 21:00 uur is het schip open voor onze Chill Out! Ook organiseren we op vrijdag toffe acticiteiten zoals een gameavond, pooltoernooi of nerfbattle. En vergeet vooral onze Tienerfriendsavonden niet! Alle activiteiten vinden plaats op ons schip de Friendship (Thuishaven: Hoef 15, Sleeuwijk). Als je meer wilt weten zijn wij te bereiken via: info@tienerfriends.nl. Kijk voor alle actuele openingstijdens en activiteiten altijd even in de agenda, we hopen je snel te zien aan boord van de Friendship!

Zaterdag 10 juni 2017 is het weer zover… De EO-Jongerendag! De hele dag staat het GelreDome in Arnhem bol van het grootste christelijke jongerenfeest van Nederland. Samen zingen, bidden, feest vieren en stil te staan bij het thema "Fear not". Er zijn optredens van o.a. Rend Collective, Hawk Nelson, Capital Kings, Philippa Hanna, de BEAM Worshipband en Lindz West. Het wordt een feest en we hopen dat jij ook mee gaat! Twee kerken, uit Woudrichem en Andel, hebben een bus geregeld en wij mogen ook mee!

De prijs voor de bus is € 10,- per persoon. Uiteraard kun je ook een vriend of vriendin meenemen. Het programma duurt van 13.30 uur tot 21.00 uur. De bus vertrekt rond 10.30 uur en is rond 22.15 uur weer terug. Je kunt een plekje in de bus reserveren bij Stefan (06-55520837). Je reservering is definitief, als je hebt betaald bij Stefan Je betaalt dus alleen € 10,- voor de bus en niet de kosten voor de toegang (informeer bij Stefan of er nog kaarten of bestel ze hier)

We horen graag of jij mee gaat. Het wordt vast weer een mooi feest! Kijk hier op het promotiefilmpje van de EOJD: https://www.youtube.com/watch?v=wc3pJweuPmU. Op Youtube vind je ook nog flimpjes van vorig jaar.

Agenda

Geen gebeurtenissen gevonden
loader