bootWelkom op onze website! Stichting Tienerfriends is een organisatie vóór en dóór jongeren uit de regio. Op ons (drijvend) jongerencentrum hebben we elke maand een tof programma met verschillende activiteiten op vrijdagavond zoals een kookactiviteit, filmavond of een pooltoernooi. Elke woensdag tussen 17:00 en 21:00 uur is het schip open voor onze Chill Out! Ook organiseren we op vrijdag toffe acticiteiten zoals een gameavond, pooltoernooi of nerfbattle. En vergeet vooral onze Tienerfriendsavonden niet! Alle activiteiten vinden plaats op ons schip de Friendship (Thuishaven: Hoef 15, Sleeuwijk). Als je meer wilt weten zijn wij te bereiken via: info@tienerfriends.nl. Kijk voor alle actuele openingstijdens en activiteiten altijd even in de agenda, we hopen je snel te zien aan boord van de Friendship!

Zaterdag 24 juni vindt voor de derde keer in Gorinchem de Kerkennacht plaats. Negen kerken en tienerschip ‘De Friendship’ zetten hun deuren open en bieden activiteiten voor jong en oud. Leuk om eens verschillende kerken van binnen te bezichtigen. Kerken bieden ‘meer dan een dak’, zoals het thema dit jaar is.

Er is een speciaal jongerenprogramma en mensen kunnen met een Amerikaanse schoolbus mee rijden langs de verschillende kerken. Want dat is toch wel het leukst, zoveel mogelijk kerken op 1 avond bezoeken en daar genieten van het aanbod.

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen de fiets te nemen. Er is muziek, een tentoonstelling, er worden verhalen verteld, kinderen kunnen een hut bouwen van karton, knutselen, geschminkt worden, enzovoort. Zo is er een aanbod voor jong en oud. In elke kerk staat de koffie/thee klaar en kunt u rekenen op een gastvrij onthaal.

De Kerkennacht start om 17.00 uur met een gezamenlijk moment in de Lutherse kerk en wordt om 23.00 uur bij het Leger des Heils afgesloten met een midzomernachtviering. Uiteraard kunnen ook gewoon één kerk of meerdere kerken bezocht worden. Dat is geheel vrij en juist het leuke van deze avond. Gaan en staan waar je wilt op jouw eigen tijd.

Het totale programma is te vinden op www.kerkennacht-gorinchem.nl.

Agenda

Geen gebeurtenissen gevonden
loader