bootWelkom op onze website! Stichting Tienerfriends is een organisatie vóór en dóór jongeren uit de regio. Op ons (drijvend) jongerencentrum hebben we elke maand een tof programma met verschillende activiteiten op vrijdagavond zoals een kookactiviteit, filmavond of een pooltoernooi. Elke woensdag tussen 17:00 en 21:00 uur is het schip open voor onze Chill Out! Ook organiseren we op vrijdag toffe acticiteiten zoals een gameavond, pooltoernooi of nerfbattle. En vergeet vooral onze Tienerfriendsavonden niet! Alle activiteiten vinden plaats op ons schip de Friendship (Thuishaven: Hoef 15, Sleeuwijk). Als je meer wilt weten zijn wij te bereiken via: info@tienerfriends.nl. Kijk voor alle actuele openingstijdens en activiteiten altijd even in de agenda, we hopen je snel te zien aan boord van de Friendship!

Van vrijdag 23 juni tot zondag 25 juni ligt de Friendship, het jongerenschip van stichting Tienerfriends, in Gorinchem. Vrijdagavond is er een gezellige Chill-out. Zaterdag organiseren we een jongerenprogramma op de Kerkennacht en zondag is er een Praiseavond.

Chill-out
Vrijdag is de Friendship vanaf 17:00uur open Je bent van harte welkom om lekker te chillen, een potje te poolen, tafelvoetballen, gamen een spelletje te doen etc. Uiteraard kun je tussen 17.00 en 18.00 een hapje mee-eten aan boord!

Kerkennacht
In samenwerking tussen de 9 deelnemende kerken en stichting Tienerfriends is er is tijdens de kerkennacht (zaterdag 24 juni) voor het eerst een programma voor jongeren van 12 tot 18 jaar. De aftrap is om 18:00 uur in het gebouw van de Christengemeente Gorinchem. Het is de bedoeling dat deelnemers op de fiets komen. Tijdens de avond gaan we van kerk naar kerk. Op elke locatie is er een spel of activiteit. Het belooft een leuke avond te worden voor zowel doeners, denkers, sportievelingen, teamspelers als specialisten. Durf jij de uitdaging aan? Opgeven voor het programma mag via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Praiseavond
De Praiseavond op zondag begint om 20:00uur en is in het bijzonder voor jongeren maar ook volwassenen zijn van harte welkom! De muzikale begeleiding is in handen van onze eigen huisband o.l.v. Rik Ploeg. Na afloop is er nog een hapje en drankje voor de liefhebbers!

Het schip ligt aan de binnenkant van de Merwedesluis en is vanaf de splitsing Korte brug / Kanselpoortweg te bereiken via het toegangspad langs het kanaal. Fietsen kunnen direct bij de Friendship worden neergezet. Parkeren kan het beste op het stadhuisplein. Vanaf het stadhuisplein kun je eenvoudig en binnen enkele minuten richting onze ligplaats lopen.Programma:

Vrijdag 23/6
17:00 Eten
20:00 Chill-out

Zaterdag 24/6
09:00 Ontbijt
10:00 Bijbelstudie
12:30 Lunch
14:00 Laatste voorbereidingen jongerenprogramma kerkennacht
17:00 Aftrap kerkennacht (Lutherse Kerk)
18:00 Afrap jongerenprogramma kerkennacht (Christen Gemeente)
21:30 Afsluiting jongerenprogramma kerkennacht (De Friendship)

Zondag 25/6
08:45 Ontbijt
10:00 Kerk
12:00 Lunch
13:30 Teambuilding
15:00 Band opbouwen en voorbereiden
17:30 Eten
20:00 Praiseavond

Agenda

Geen gebeurtenissen gevonden
loader