bootWelkom op onze website! Stichting Tienerfriends is een organisatie vóór en dóór jongeren uit de regio. Op ons (drijvend) jongerencentrum hebben we elke maand een tof programma met verschillende activiteiten op vrijdagavond zoals een kookactiviteit, filmavond of een pooltoernooi. Elke woensdag tussen 17:00 en 21:00 uur is het schip open voor onze Chill Out! Ook organiseren we op vrijdag toffe acticiteiten zoals een gameavond, pooltoernooi of nerfbattle. En vergeet vooral onze Tienerfriendsavonden niet! Alle activiteiten vinden plaats op ons schip de Friendship (Thuishaven: Hoef 15, Sleeuwijk). Als je meer wilt weten zijn wij te bereiken via: info@tienerfriends.nl. Kijk voor alle actuele openingstijdens en activiteiten altijd even in de agenda, we hopen je snel te zien aan boord van de Friendship!

Sleeuwijk - Zoals we al eerder hebben laten weten gaat het nieuwe Tienerfriends seizoen op zaterdag 9 september van start. Vanwege het slechte weer wat is voorspeld gaan we niet kanoën maar zwemmen in het Sportiom in Den-Bosch. Alle jongeren tussen de 12 en 16 jaar zijn van harte welkom om er samen met ons een super toffe dag van te maken. ’s Morgens vertrekken we rond 9.30uur (half uur later!) vanaf onze thuishaven (Hoef 15, Sleeuwijk) naar Den-Bosch

Uiteraard zorgen wij voor eten en drinken, vergeet jij je zwemspullen niet? Ook als je nooit eerder bij een Tienerfriends activiteit bent geweest ben je van harte welkom om mee te doen!

Alles op een rijtje:
• Leeftijd: 12-16 jaar
• Datum: 9 september
• Tijd: 9:30 – 16:00 uur
• Locatie: verzamelen: Hoef 15, Sleeuwijk
• Kosten: € 10,- p.p.

Voor meer informatie of opgave kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Stefan: 06-55520837.

Agenda

Geen gebeurtenissen gevonden
loader