bootWelkom op onze website! Stichting Tienerfriends is een organisatie vóór en dóór jongeren uit de regio. Op ons (drijvend) jongerencentrum hebben we elke maand een tof programma met verschillende activiteiten op vrijdagavond zoals een kookactiviteit, filmavond of een pooltoernooi. Elke woensdag tussen 17:00 en 21:00 uur is het schip open voor onze Chill Out! Ook organiseren we op vrijdag toffe acticiteiten zoals een gameavond, pooltoernooi of nerfbattle. En vergeet vooral onze Tienerfriendsavonden niet! Alle activiteiten vinden plaats op ons schip de Friendship (Thuishaven: Hoef 15, Sleeuwijk). Als je meer wilt weten zijn wij te bereiken via: info@tienerfriends.nl. Kijk voor alle actuele openingstijdens en activiteiten altijd even in de agenda, we hopen je snel te zien aan boord van de Friendship!

Vrijdag (22 september) organiseren we op veler verzoek NERF GAMES. Heb jij zin in een actief avondje waarin je in teamverband allerlei bekende spellen speelt zoals "Capture the flag" en "V.I.P." zorg dan dat je erbij bent! We bouwen De Friendship om tot een mooi speelveld.

Voor deze avond zijn we nog opzoek naar "nerfguns" dus als je deze hebt liggen: neem ze mee! De Friendship gaat deze avond zoals gebruikelijk om 20:00 uur open, entree is gratis! Heb je een veiligheidsbril liggen neem deze dan mee! Je kunt er voor 2,50 euro ook één kopen!

Voor meer informatie kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Whatsappen met Stefan: 06-55520837.

Agenda

Geen gebeurtenissen gevonden
loader