bootWelkom op onze website! Stichting Tienerfriends is een organisatie vóór en dóór jongeren uit de regio. Op ons (drijvend) jongerencentrum hebben we elke maand een tof programma met verschillende activiteiten op vrijdagavond zoals een kookactiviteit, filmavond of een pooltoernooi. Elke woensdag tussen 17:00 en 21:00 uur is het schip open voor onze Chill Out! Ook organiseren we op vrijdag toffe acticiteiten zoals een gameavond, pooltoernooi of nerfbattle. En vergeet vooral onze Tienerfriendsavonden niet! Alle activiteiten vinden plaats op ons schip de Friendship (Thuishaven: Hoef 15, Sleeuwijk). Als je meer wilt weten zijn wij te bereiken via: info@tienerfriends.nl. Kijk voor alle actuele openingstijdens en activiteiten altijd even in de agenda, we hopen je snel te zien aan boord van de Friendship!

Op donderdag 8 maart vindt de tweede avond van het jeugdleiderscafé plaats. Het jeugdleiderscafé is een plaats voor jeugdleiders om elkaar te ontmoeten, bemoedigen en te leren kennen. Het jeugdleiderscafé vindt plaats op De Friendship, Hoef 15 in Sleeuwijk. Inloop vanaf 19:30 uur, de avond start om 20:00 uur.


Spreker
Tijdens deze avond hoopt Wietske Noordzij te spreken rondom het thema: Coaching en Mentoraat van jongeren. Wietske Noordzij is samen met Erik Smit oprichter van Raise Up. Het is hun overtuiging dat jonge mensen liefde, onderwijs, veiligheid en begeleiding nodig hebben van mensen uit hun eigen omgeving, om op te groeien naar Gods beeld en hun plaats in te nemen in Zijn Koninkrijk. Die mensen wil Raise Up toerusten en in beweging brengen om verschil te maken in de levens van de kinderen en jongeren om hen heen.

Thema
Als je optrekt met kinderen en jongeren en een stukje van het leven met ze deelt, kom je in tal van situaties en omstandigheden. Hele mooie, waar je blij van wordt. Maar ook problematische, soms klein, soms groot: verdriet, onzekerheid, pesten, ziekte, echtscheiding, agressie/mishandeling, kinderen met een kenmerk, rouw, loverboys en allerlei andere ingewikkelde situaties. Wat kun jij in zulke situaties voor een kind of jongere betekenen? Hoe kun je jongeren in deze situatie coachen? Tijdens deze avond ontdek je hoe je een een goede coach kunt zijn en het juiste mentoraat kunt bieden zodat kinderen en jongeren niet tussen wal en schip belanden, maar gezien, gekend en gesteund worden.

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij Lisa Krins: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hopen u/jou 8 maart te mogen verwelkomen op de Friendship!

 

Agenda

Geen gebeurtenissen gevonden
loader