bootWelkom op onze website! Stichting Tienerfriends is een organisatie vóór en dóór jongeren uit de regio. Op ons (drijvend) jongerencentrum hebben we elke maand een tof programma met verschillende activiteiten op vrijdagavond zoals een kookactiviteit, filmavond of een pooltoernooi. Elke woensdag tussen 17:00 en 21:00 uur is het schip open voor onze Chill Out! Ook organiseren we op vrijdag toffe acticiteiten zoals een gameavond, pooltoernooi of nerfbattle. En vergeet vooral onze Tienerfriendsavonden niet! Alle activiteiten vinden plaats op ons schip de Friendship (Thuishaven: Hoef 15, Sleeuwijk). Als je meer wilt weten zijn wij te bereiken via: info@tienerfriends.nl. Kijk voor alle actuele openingstijdens en activiteiten altijd even in de agenda, we hopen je snel te zien aan boord van de Friendship!

Vrijdag 16 maart is de allereerste meidenavond van dit jaar op de Friendship. We trappen rond 18:00 uur af met een heerlijke verzorgde High Tea. Als je het nou heel leuk vindt om iets te maken, bakken of meenemen mag dat natuurlijk ook. Stuur wel even een berichtje naar Lisa zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Na de High Tea hebben we een gezellige kledingruil. Heb jij leuke kleding, schoenen of accessoires in de kast liggen waar je eigenlijk te weinig of niets meer mee doet maar vindt je wegdoen ook een beetje jammer? Neem ze dan mee naar de Friendship en misschien kom jij met leuke “nieuwe” kleding thuis!

Voor verdere vragen of informatie over het (jaar)programma kun je terecht bij Lisa (06-14393542). Mailen kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

Geen gebeurtenissen gevonden
loader