bootWelkom op onze website! Stichting Tienerfriends is een organisatie vóór en dóór jongeren uit de regio. Op ons (drijvend) jongerencentrum hebben we elke maand een tof programma met verschillende activiteiten op vrijdagavond zoals een kookactiviteit, filmavond of een pooltoernooi. Elke woensdag tussen 17:00 en 21:00 uur is het schip open voor onze Chill Out! Ook organiseren we op vrijdag toffe acticiteiten zoals een gameavond, pooltoernooi of nerfbattle. En vergeet vooral onze Tienerfriendsavonden niet! Alle activiteiten vinden plaats op ons schip de Friendship (Thuishaven: Hoef 15, Sleeuwijk). Als je meer wilt weten zijn wij te bereiken via: info@tienerfriends.nl. Kijk voor alle actuele openingstijdens en activiteiten altijd even in de agenda, we hopen je snel te zien aan boord van de Friendship!

Voor de 12e keer ligt de Friendship van stichting Tienerfriends in Gorinchem tijdens het Paasweekend. Aan boord een programma voor jongeren tussen de 15 en 25 jaar. Zo is er op vrijdagavond een film, zaterdag “Een goede daad” en sluiten we de zaterdag af met een spectaculair spel in de binnenstad van Gorinchem.


Op zondag 1 april (eerste paasdag) is er tijd om lekker te ontspannen. Ook gaan we met elkaar naar het Paasjubel jongerenevent (we hebben een aantal gratis kaarten gereserveerd dus geef snel door dat je mee gaat!). Afsluitend zorgen wij aan boord van de Friendship voor bitterballen, iedereen die zin heeft om langs te komen is welkom!


Het Realfriendsweekend is eigenlijk bedoeld voor jongeren tussen de 15 en 25 jaar. Maar ook jongere deelnemers mogen gezellig langskomen om deel te nemen aan één (of meer) van de programmaonderdelen. Ben je van plan om het hele weekend mee te gaan geef je dan even op bij Stefan of Lisa (klik hier voor nummers en mailadressen)


Het schip ligt aan de binnenkant van de Merwedesluis en is vanaf de splitsing Korte brug / Kanselpoortweg te bereiken via het toegangspad langs het kanaal. Fietsen kunnen direct bij de Friendship worden neergezet. Parkeren kan het beste op het stadhuisplein. Vanaf het stadhuisplein kun je eenvoudig en binnen enkele minuten richting onze ligplaats lopen.


Programma
Vrijdag 30 maart:
15:00 uur: Verzamelen op de Friendship in Gorinchem
17:00 uur: Maaltijd (warm)
19:30 uur: Kerkdienst
21:30 uur: Film

Zaterdag 31 maart:
09:00 uur: Ontbijt
10:00 uur: Goede daad
12.00 uur: Lunch (op locatie)
14.00 uur: Teambuilding
18:00 uur: Maaltijd (warm)
20:00 uur: Spel in binnenstad Gorinchem
23.00 uur: Snacken

Zondag 1 april:
08.30 uur: Ontbijt
09:30 uur: Kerk
12:00 uur: Lunch
14:00 uur: Wandeling
18:00 uur: Maaltijd (warm)
19:30 uur: Paasjubel Young & Free in de Nieuwe doelen
22:00 uur: Bitterballen op de Friendship
23:00 uur: Opruimen + afsluiting

Agenda

Geen gebeurtenissen gevonden
loader