Friendship Friday Thema Avond

Elke 1e of 2e vrijdag van de maand van 19.45 tot ca. 22.00 is er weer een super toffe Friendship Friday thema avond op ons schip de Friendship! Stel je voor; met een flinke bak chips en een drankje aan de bar chillen, helemaal uit je dak gaan tijdens één van de super vette spellen, relaxte muziek maar ook mooie gesprekken over God, geloof, ouders, school, je hobby's en nog veel meer! 
Nu ben je natuurlijk nieuwsgierig geworden, daar gaan we: Elke 1e (of 2e) vrijdag van de maand is er een Tienerfriendsavond met daarin alles wat je hierboven hebt gelezen (en nog veel meer). Met elkaar hopen we super toffe avonden te hebben, nieuwe vrienden te maken veel te leren van elkaar en helemaal uit je dak te gaan! De avonden zijn bedoelt voor iedereen vanaf 12 jaar! Ook als je nooit naar een kerk gaat ben je welkom! Als je wel naar de kerk gaat kunt ook met je jeugdclubs en verenigingen komen, ook de leiding van jouw club mag mee! 

Friendship Friday Activiteitenavond

Eens per maand organiseren we een leuke activiteit voor alle leeftijden. Dit kan een game of filmavond zijn, een bosspel of we gaan bijvoorbeeld bowlen. In de agenda op onze homepagina kun je de geplande activiteiten terugvinden. De avonden zijn bedoelt voor iedereen van 12 t/m pak 'm beet 20 jaar maar ben je iets ouder dan sturen we je zeker niet weg! 


Voor meer info over deze avonden kun je natuurlijk altijd mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Fred van der Vlis
(06-58850927)