Friendship in Coronatijd

Tijdens de coronacrisis probeert De Friendship de jongeren op allerlei manieren te benaderen. Zo zijn er huiswerkplekken, waar jongeren rustig kunnen werken. Verder kunnen de jongeren kijken naar de livestreams van Friendship TV en er is in samenwerking van De Pomp in Almkerk ‘The Masked Performer’ uitgevoerd. Friendship TV bestaat uit een aantal serieuze en luchtige onderdelen, waar de kijker vaak interactief mee aan kan doen. Zo bestaan de aflevering uit: 

  • De Boxflop 
  • The Forge 
  • De BuurtQuiz 
  • Breinmaterie
Vind ons op 
Youtube!

De Boxflop 
Bij De Boxflop moeten vooraf gekozen deelnemers in zeer korte tijd een film maken. Ze moeten hierbij een door de presentatoren gekozen voorwerp gebruiken. De rest mogen ze zelf verzinnen.   
 
The Forge 
Bij The Forge wordt er iedere aflevering iets nieuws gecreëerd.  Een vlammenwerper, een confettikanon, je kan het zo gek niet bedenken. Soms moeten we dan ook zeggen: Don’t try this at home!    

De Buurtquiz 
Bij De Buurtquiz krijgen de kijkers de opdracht om vragen beantwoorden over de locatie en z’n bezienswaardigheden. Weet jij al waar de presentator staat?    

Breinmaterie 
Bij Breinmaterie wordt een Bijbelverhaal omgezet naar de huidige tijd door middel van een toneelstukje. Na dit toneelstukje wordt de betekenis van het Bijbelverhaal uitgelegd.